Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/vhosts/le-one.nl/httpdocs/index.php on line 91 Le One

Reïntegratie

Reïntegreren is niet eenvoudig. En de druk vanuit de organisatie of uw leidinggevende is groot. Een goede begeleiding is cruciaal om succesvol te reïntegreren. Direct na de ziekmelding begint het traject eigenlijk al; ook voor het bezinnen en herstellen heb je hulp nodig.

Ik heb onderzoek gedaan naar reïntegratie na burnout (zie voor resultaten het artikel: Reïntegratie na burnout) in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam en Twynstra Gudde (organisatie en adviesbureau). Hieruit blijkt dat een goed herstel, zowel fysiek als geestelijk, een goede voorspeller zijn voor een succesvolle reïntegratie.

Het traject dat ik met u ga doorlopen is toegespitst op uw problematiek (van lichte overspannenheid terwijl je nog doorwerkt, tot compleet opgebrand op de bank thuis zittend) met in achtneming van geprotocolleerde behandelmethoden om zo te zorgen voor een gedegen terugkeer naar werken met plezier in een fit lijf. De trajecten zijn op maat, variŰrend van 6 á 20 sessies van 1,5 uur tot puur e-mail contact waarbij oefeningen gegeven worden. De intake is vrijblijvend en hierin bepalen wij samen het traject welke het best bij uw specifieke situatie past.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor een gratis intake.