Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /var/www/vhosts/le-one.nl/httpdocs/index.php on line 91 Le One

Contact zoeken: het moet klikken

Zowel bedrijven als particulieren kunnen contact met mij opnemen voor vraagstukken zoals op de homepage staat. Op basis van het eerste contact (per telefoon of email) organiseer ik een intake waarbij ik altijd aanwezig zal zijn, eventueel direct met iemand uit mijn netwerk of vorige werkgever (Twynstra Gudde, management consultants). De intake is altijd gratis en vrijblijvend. Hierna volgt overeenstemming over de offerte en kan de opdracht uitgevoerd worden.

Opdracht uitvoeren: volledig maatwerk

De opdracht wordt of door mij alleen of in samenwerking met anderen uitgevoerd. De locatie is geheel afhankelijk van de opdracht, maar de uitvoering kan bij mij thuis, bij Twynstra Gudde, bij uw bedrijf, of ergens op de hei plaatsvinden. Tussentijdse evaluatie is nodig voor directe bijsturing. Werkvormen zijn één op één gesprekken, workshops, presentaties, assessment-setting, teamvergaderingen, doornemen van beleidsstukken, etc.

Waarom moet je kiezen voor Le ONE

Als u voor Le ONE kiest, zoekt u iemand die uw complexe problematiek begrijpt, iemand die naast u kan en durft te staan en u advies kan geven op de moeilijke vraagstukken die op uw bordje liggen. Door mijn persoonlijke benadering, brede consultancy ervaring, universitaire opleiding in zowel economie als psychologie en bruisende energie, denk ik dat ik u prima kan helpen. Kortom, als u kiest voor Le ONE, dan kies u voor mij, Leone Menne.

Referenties